Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2012

Stress Pergi Teruja Datang!

Hari ni semua kawan2 aku balik kg!..yelah, cuti raya cina seminggu kan..sape y xnak balik. tapi ada jugak kawan len y x balik sebb dorang ada event. aku plak balik esk..hehe.. memang nmpk lah muka2 student ni happy. Minggu depan kelas aku cuti seminggu. rabu n Khamis suppose to be ada kelas, tapi lecturer xder. This is the happy news for student y asyik nk balik kg..haha.."SELAMAT BERGEMBIRA DAN BALIK KAMPUNG LAH SAEM2"...
P/S: Cantik x aku lukis gambar tu? hahaha...

Alhamdulillah test eco selamat dijawab td..soalan xder lah susah tapi MASA dia singkat sangat..!! sedehh lah tadi, kusyuk + kelam kabut duk jwab soklan eco tadi, then masa nk submit tu, dgn bangga nye bagi buku jawapn. Tapi, baru perasan yang semua jawapn tu kena tulis dalam kertas jawapan! mak aiiiiii....memang takut + berdebar + sedeh + kenaling + pasrah = redhoo je lah. tapi bukn aku je y mcm tu, org len pon sama.. x baca instructions betul2....bila bagitau kat lecturer dia cakap "awak x baca ke…

Wall of Frame Vs Talent Show

Talent Show













salam semua....
Hari ini aku nk citer sal wall of frame3 dan juga talent show...sesapa y x joint kitorang punya event memang rugi lahh...kita support each other lah kan..nama pon organizing event..haha..untuk subject nie (organizing event) memang penat dan meletihkan! tapi at least keseronokan tu tetap rasalah. okkkeyyy...pasal wall of frame3 kali ini tidak lah seperti wall of frame1 tetapi kali ini kitorang nampak cantik sebb dpt bergambar dgn baju faculty OM..hehe.. aku pon smpt jugk snap sana sini dgn kawan2 y lain, memg bestttt..!!
Event yang kedua terbesar pula, adalah Talent Show. dimana kutipan untuk event ini amat memberangsangkan...sukaaaaa..!! memg berbaloi lah penat dan letih yang aku alami dibalas dgn kejayaan yang boleh dibanggakan jugak..hehehe...rupa-rupanya kat uitm chendering ini memg banyk bakat2 terpendam ...mana tidak nya, ramai jugak y nk joint Talent Show ni. huhhh...buat suspen jee takot2 xder penyertaan..alhamdulillah, semua student nk tonjolkan bakat …