Waiting for holiday..



Assalamualaikum semua.. ^_^

okkey esk hari khamis 22/12/2011 right, so esk is the last day aku duk kolej uitm chendering ini sebelum berangkat pulang ke tanah air tercinta...huahaha...macam lah x pernah balik rumah kannn...balik kali ini sempena cuti midterm selama seminggu. errmm..sekejap jeee tu..hehe..
walaubagaimanapun, kita kena bersyukur laa..hehe..
TAPI dalam keseronokan tuu ada lagi masalah yang x selesai lagi..ishhh2...
kita balik nk seronok dan relax2..tapi rasanya x seberapa nk rilexx laa..haha..kerja bertimbun2 tunggu masa je nk siapkan.tapi sempat ker aku nk siapkan dalam cuti muti yang indah iniiii...??..errr..haha..entah laa, insyallah la semoga aku dapat siapkan apa yang diamanahkan kepada aku sebaik mungkin..lagipun ini untuk masa depan aku jugak...(ceeehhh...ayat power rangers lah..kihkihkih)

SELAMAT BALIK KAMPUNG TERCINTA SEMUA...~~lalalaa..~~

p/s : Semoga perjalanan kalian semua diberkati oleh Allah s.w.t....

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2