Permulaan " Wall Of Frame"



Salam to all my friends :D
okey,kali ni aku nk citer sal funds rising yang kelas kitorang OM1144A anjurkan hari ini..memang letih sangatt..tapi happy sebab event kitorang tu dapat sambutan agak mengalakkan jugak..hehe..thanks to all students uitm chendering yang sporting2 dengan program kitorang ini..hahaha.. luve..muahhh..
this is the 1st time kelas kitorang anjurkan program WALL OF FRAME..
Wall of Frame memang best sebenarnya..yelahh..sekarang semua orang suka ambik gmbr kan..snap situ, snap sini..snap mana2 lah..haha..x kira la lelaki or perempuan semuanya suka bergambar. Sebab tu lah, kitorang reka props yang comel2 and creative2, so bila orang tngk..mestilah rasa nk bergambar..hehehe...tapi event ni singkat je masanya..hanya 2 jam je. Sampaikan ada student yang tanya " Esk dah xder ker"..Sorry la yea, minggu ni satu hari je event ni sempat berjalan..tapi JANGAN bimbang lepas midterm nanti kitorang akan datang dengn event yang lebih happening dan innovative. so diharapkan kalian semua bersabar yea..hehe..
okkey..

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hello south korea: Day 2

Hatyai 2015