faster and furious...

Haaa...cuti dah bermula tapi hari ni dah hari ke-5 lagi 3 hari nk balik Kolej...
cepat kan masa berjalan..sampaikan x perasan dah nk abis cuti..
lepas nie confirm xkan ada masa untuk bersenang lenang dah..sibuk dengan event..activity kumpul merit ..dan lain-lain activity lah..adulaaa..
rasa baru je cuti start smlm, adehhh, lagi 3 hari dah nk balik..new year pon x leh smbut kat umah..haha..the day of new year is going like usual lerr..the tiring day will begin in my life...huhuuuu...
okkey..dalam cuti nie, memg bnyk assignment y kena submit mgu pertama lps cuti. tapi aku baru jee nk start buat hari ni..??..haha..x tahuu lah cuti2 y lps aku buat ape..ape2 pon, tanggungjawab sebagai student UITM tetap akan dilaksanakan walaupun dalam cuti yang indah ni...ceehh..ayat bunga lagi..haha..

P/s: cuti ni sibuk duk main ngan naqeeb jek, sbb tu kerja x jalan..haha..^__^.
: Love you kiddo...

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2