Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2011

A day before New Year ..

Today i have return to my collage, so sad because every past year i celebrated the new year with my family, but now need to separated with them.. :(

hari ni sepanjang perjalanan balik ke kampus yang tercinta KOLEJ KERAWANG ada beberapa perhentian dan persinggahan di sepanjang perjalanan ke destinasi.hehe..

ok, sepanjang perjalanan nk hantar my twins ke kampus nye..kami memang terkejut melihat situasi yang terjadi di sepanjang pantai dungun tu. Setengah jalan telah dihakiskan oleh air pantai..sangat dasyat. sebelum ni ada 2 line tup-tup tadi tinggal satu line jee..ish2..bahaya tuu..

border="0" alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5692324243258876994" />













welcome 2012 and say good bye to 2011..byeee...haha..

p/s: semoga tahun baru akan membawa kebahagiaan dan kejayaan serta apa yang diingini akan tercapai...AMIN....

faster and furious...

Haaa...cuti dah bermula tapi hari ni dah hari ke-5 lagi 3 hari nk balik Kolej...
cepat kan masa berjalan..sampaikan x perasan dah nk abis cuti..
lepas nie confirm xkan ada masa untuk bersenang lenang dah..sibuk dengan event..activity kumpul merit ..dan lain-lain activity lah..adulaaa..
rasa baru je cuti start smlm, adehhh, lagi 3 hari dah nk balik..new year pon x leh smbut kat umah..haha..the day of new year is going like usual lerr..the tiring day will begin in my life...huhuuuu...
okkey..dalam cuti nie, memg bnyk assignment y kena submit mgu pertama lps cuti. tapi aku baru jee nk start buat hari ni..??..haha..x tahuu lah cuti2 y lps aku buat ape..ape2 pon, tanggungjawab sebagai student UITM tetap akan dilaksanakan walaupun dalam cuti yang indah ni...ceehh..ayat bunga lagi..haha..

P/s: cuti ni sibuk duk main ngan naqeeb jek, sbb tu kerja x jalan..haha..^__^.
: Love you kiddo...

Waiting for holiday..

Assalamualaikum semua.. ^_^

okkey esk hari khamis 22/12/2011 right, so esk is the last day aku duk kolej uitm chendering ini sebelum berangkat pulang ke tanah air tercinta...huahaha...macam lah x pernah balik rumah kannn...balik kali ini sempena cuti midterm selama seminggu. errmm..sekejap jeee tu..hehe..
walaubagaimanapun, kita kena bersyukur laa..hehe..
TAPI dalam keseronokan tuu ada lagi masalah yang x selesai lagi..ishhh2...
kita balik nk seronok dan relax2..tapi rasanya x seberapa nk rilexx laa..haha..kerja bertimbun2 tunggu masa je nk siapkan.tapi sempat ker aku nk siapkan dalam cuti muti yang indah iniiii...??..errr..haha..entah laa, insyallah la semoga aku dapat siapkan apa yang diamanahkan kepada aku sebaik mungkin..lagipun ini untuk masa depan aku jugak...(ceeehhh...ayat power rangers lah..kihkihkih)

SELAMAT BALIK KAMPUNG TERCINTA SEMUA...~~lalalaa..~~

p/s : Semoga perjalanan kalian semua diberkati oleh Allah s.w.t....

Permulaan " Wall Of Frame"

Salam to all my friends :D
okey,kali ni aku nk citer sal funds rising yang kelas kitorang OM1144A anjurkan hari ini..memang letih sangatt..tapi happy sebab event kitorang tu dapat sambutan agak mengalakkan jugak..hehe..thanks to all students uitm chendering yang sporting2 dengan program kitorang ini..hahaha.. luve..muahhh..
this is the 1st time kelas kitorang anjurkan program WALL OF FRAME..
Wall of Frame memang best sebenarnya..yelahh..sekarang semua orang suka ambik gmbr kan..snap situ, snap sini..snap mana2 lah..haha..x kira la lelaki or perempuan semuanya suka bergambar. Sebab tu lah, kitorang reka props yang comel2 and creative2, so bila orang tngk..mestilah rasa nk bergambar..hehehe...tapi event ni singkat je masanya..hanya 2 jam je. Sampaikan ada student yang tanya " Esk dah xder ker"..Sorry la yea, minggu ni satu hari je event ni sempat berjalan..tapi JANGAN bimbang lepas midterm nanti kitorang akan datang dengn event yang lebih happening dan innovative. so diharapk…

Tahu tak......

allohaa all my pengyou....
ape nk jadi lah ngn aku ni?..haha..
nak jadi ape yang macam mane?
kenapa timbul plak persoalan nie?
nk kena jawab macam mana?
boleh skip x?
hah...membebel plak malam2 nie..hahaha..
sebenarnya, apa yang nk diceritakn disini adalah pasal KOLEJ.
yee..tempat tinggal dan tempat untuk aku singgah sementara masih belajar di UITM K.T nie....thanks a lot to Pihak Kolej bcoz still bagi aku tinggal kat sini..hehehe..
even before i got kick out from this kolej, yet i do the apply for stay here is accepted is very2 great and i'm very grateful.:D
now like usual life must be go on and don't ever look at the back. what's happen before take it as moral.

Proud to be OM student.. ^__^

BAJU FAKULTI OFFICE MANAGEMENT (OM)..
IT'S NICE WHEN ALL STUDENT OM WEAR THE SAME CLOTHE..
OMEY...OMEY...OMEY.... HAHAHA..