Naqeeb Aryan With His Pet

Hari ini: 3/10/2011 (isnin)

Rajin plak letak date hari ini..hahaha..*** hari ini sy blik umah, ditemani 2 kawan iaitu T.N.A and Epi. Sampai je kat umah sedang molep family tgh mkn ptg ape lagi melahap la sy..hahaha..(xder la melahap mcm org kebuluran) alhamdulillah sampai dngan selamat..tq to my friends that wished for my safe journey. :D

Ok, berbalik kepada tajuk asal sy hari ini ialah mengenai hero kesayangan saya ^___^
sekarang dia dah besar, sihat dan sgt cumey..**macam saya lah**huahaha..
x sangka la plak kat umah sy nie ada haiwan peliharaan yang baru...
haiwan tu plak mama kate 'aryan punya pet', of course la ingt kucing ke, ayam ke, itik ke..tp haiwan tu rupanya seekor KAMBING yang comel dan cute miut :P (ada ke kmbg cute???..)...haha..siap boleh lompat2 lagi..
selepas main dgn si BILLY the goat's name maybe given by my mom as our bird's name, but that bird already gone fly over the world looking for her partner,
sampai x ingt jalan balik umah dah, :( hahaha...
haaa, satu lagi aktiviti aryan, dia memg suka dan sgt anti dgn keyboard komputer. pantang kalau kita buka lap or pc, confirm dia dtg menyibuk nak main2 jugk..haha..insya'allah aryan jadi budak yang celik IT suatu hari nanti..kih3....

Layan gmbr aryan with his goat and keyboard.....











~ok, that's all for today...thank you for your reading dear friends~ ^__^



Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2