Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2011

Persatuan Melayu-Kristian SAH di malaysia!! ??

Ha??..masa duk tgh on9 facebook td, tiba2 terbaca article 'Pertubuhan Melayu Kristian SAH di Malaysia', rasa takut la plak..semakin ramai orang melayu sudah tukar agama. Dunia akhir zaman memang macam nie! pernah jugk beborak ngan kekwan psal nie dan yang pasti keadaan dunia dimana keluarnya Dajjal yang akan menyesatkan manusia dan mempesongkan akhlak manusia, subhanallah x dpt nk bayangkan mcm mana keadaan bumi kita suatu hari nanti.
Dimana masa akhir zaman, segala ayat Al-Quran akan hilang dan lenyap dari visual manusia, maka pada masa tu ayat dan surah yang kita ingt sahaja sebagai rujukan dan bacaan kita. tiada lagi Al-Quran sebagai peneman serta tatapan manusia...sangat dasyat!!!.
Seperti yang kita ketahui masa masa kini, gejala keluar agama (murtad) telah dianggap sebagai permainan dunia masa kini. Murtad sangat berleluasa lebih2 lagi di malaysia yang sememangnya purata rakyatnya adalah lebih kepada orang yang beragama ISLAM.
Apa yang sy baca kat article ni, kes Lin…

Naqeeb Aryan With His Pet

Hari ini: 3/10/2011 (isnin)
Rajin plak letak date hari ini..hahaha..*** hari ini sy blik umah, ditemani 2 kawan iaitu T.N.A and Epi. Sampai je kat umah sedang molep family tgh mkn ptg ape lagi melahap la sy..hahaha..(xder la melahap mcm org kebuluran) alhamdulillah sampai dngan selamat..tq to my friends that wished for my safe journey. :D
Ok, berbalik kepada tajuk asal sy hari ini ialah mengenai hero kesayangan saya ^___^ sekarang dia dah besar, sihat dan sgt cumey..**macam saya lah**huahaha.. x sangka la plak kat umah sy nie ada haiwan peliharaan yang baru... haiwan tu plak mama kate 'aryan punya pet', of course la ingt kucing ke, ayam ke, itik ke..tp haiwan tu rupanya seekor KAMBING yang comel dan cute miut :P (ada ke kmbg cute???..)...haha..siap boleh lompat2 lagi.. selepas main dgn si BILLY the goat's name maybe given by my mom as our bird's name, but that bird already gone fly over the world looking for her partner, sampai x ingt jalan balik umah dah, :( hahaha... haaa, …

::mission completed::

2/10/2011
Today final paper for Record management. Today also is the last day where student om114 part 3 completely done their mission and freedom for awhile. :D After they come out from the hall, they looked so happy and excited..haha.. congratulation for all OM student. What happen after this, just accepted with open minded and in positive ways.

Sky-U wif TTS

Sebelum bermulanya minggu mendebarkan iaitu final exam, Warga TTS(tempuran tanpa senjata)sempat lagi buat hari family day kat sky-U.. :: besst:: -jom tgk detik2 syookk tu-
Sy akan merindui cikgu zaidi selaku pelatih TTS. Anda memang terbaik dan maskulin ...hahaha... sem depan dah xder KOKO ......yahooooo..!!!










ok, that's all for da picture.. selain pegi sky-U, ada lagi aktiviti2 yang best2 tp x sempat nk update blog maka segala aktiviti2 itu hanya aku je yang tahu..hehehe...
c ya fo da next entry !! :)