RAYA 2011

Assalamualaikum w.b.r...

Selamat hari raya aidilfitri kepada bloger semua..sekejap je masa berlalu, hari tu rasanya baru je update blog untuk puasa..haha..skun dah raya lah..ape2 pon diharap kita2 semua bergembira dan saling bermaafan di hari yang bahagia ni.. mohon maaf diatas segala kesilapan or keterasaan hati awok2 semua kat saya eh, saya pon manusia biasa kekadang buat salah x perasan and lupa nk mintak maaf terus awok2 semua pendam rasa tu hingga bengkak2..hahaha..

raya 2011 nie biasa2 saje lah.. tahun ni my family beraya kat kampung pekan, pahang. Tu pon sebb cousin yang kawen pada hari raya ke-3. Tapi suasana raya kat kg memg lain lah sikit, sebb nenek dah xder, so ramai lah saudara yang jauh jarang dah dtg ke rumah..dah la duk jauh nk kate kenal tu..ermm...ntah la...haha..jmpe tepi jalan rasanya blurr je.. tp ada jugak yang best raya, uncle yang selama bermastautin kat negeri orang akhirnya balik jugak beraya kat kg. masa nenek meninggal dia x smpt nk blik, jadi bler kitorang pergi ke kubur lepas sembhyg raya sedih plak tgk semua orang menangis lagi2 uncle..mungkin dia kesal sbb x dpt blik kot masa nenek meninggal...ape2 pon semoga roh mak and apak (gelaran nenek & datuk) sentiasa dicucuri rahmat dan ditempatkan di tempat orang2 yang soleh..amin...

raya..oh raya...
Ingat lagi masa kecik2, sudah je smbhyg raya terus ajak cousin2 pergi beraya rumah2 jiran yang berdekatan. Dalam otak cuma duit and biskut raya jelah, tapi skun dah xleh fikir and mimpi2 nk dapat duit raya banyak2...haha...sekali dengan abang ngan kakak join cari umah semata2 untuk beraya, tapi sekarang dah lain laaa...kita plak yang tunggu orang datg beraya ke rumah..ish3...

Setelah 5 hari beraya kat rumah dah kena balik ke UITM.. sedeh serooo...
lagi 2 minggu final exam..huishhh..sngt cepat je masa berlalu..minggu akhir ni banyak plak keje yang kena buat : assignment , quiz, test, commen test, final paper...semuanya lepas raya...pening2...penat2...stress???.. insyallah, semuanya dipermudahkan yep..hihi...

Akhir sekali, sy nk mintak maaf kat awak tuu A.H sebb x dpt nk jmpe..haha..insyallah cuti2 nanti kita plan molep dess...harap raya2 anda semua meriah dan ceria tanpa sebarang kejadian yang tidak diingini ..k laa, jmpe lagi ....babaiii... ^_^

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hello south korea: Day 2

Hatyai 2015