Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2011

RAYA 2011

Assalamualaikum w.b.r...
Selamat hari raya aidilfitri kepada bloger semua..sekejap je masa berlalu, hari tu rasanya baru je update blog untuk puasa..haha..skun dah raya lah..ape2 pon diharap kita2 semua bergembira dan saling bermaafan di hari yang bahagia ni.. mohon maaf diatas segala kesilapan or keterasaan hati awok2 semua kat saya eh, saya pon manusia biasa kekadang buat salah x perasan and lupa nk mintak maaf terus awok2 semua pendam rasa tu hingga bengkak2..hahaha..
raya 2011 nie biasa2 saje lah.. tahun ni my family beraya kat kampung pekan, pahang. Tu pon sebb cousin yang kawen pada hari raya ke-3. Tapi suasana raya kat kg memg lain lah sikit, sebb nenek dah xder, so ramai lah saudara yang jauh jarang dah dtg ke rumah..dah la duk jauh nk kate kenal tu..ermm...ntah la...haha..jmpe tepi jalan rasanya blurr je.. tp ada jugak yang best raya, uncle yang selama bermastautin kat negeri orang akhirnya balik jugak beraya kat kg. masa nenek meninggal dia x smpt nk blik, jadi bler kitoran…