Puasa 2011

salam to you all y baca blog nie..hihi....
first, memg x dinafikan ...lama kelamaan nk update blog pon malas bila masa terhad even ada story best nk citer pon terpaksa postpone dulu..hehe..
Entri kali nie semuanya pasal puasa dari first day hingga ke hari ni...puasa tahun 2011 nie memg lain dari yang lain skit..sebab masa cam cepat je berlalu, kekadang tak terasa cam puasa pon cuma dahaga tu biasa laaa kan...hehehe..

Sempat lagi bersahur di mcdonald kerteh..haha..

Hari pertama puasa dah ada kerja, kami n da geng pergi visit company kat IPD Kuala Terengganu. sambutan memang happening la. :) thanks to abe2 polis yang membantu menjayakan assignment kitorang nie..hehe..^_^

crew2 group RECORD ....haha..

mcDonald lagi....dap nyeee...

Berbuka puasa bersama kelas. Memang best la korang..miss lina pon sporting..
p/s: miss sazlina yang pakai tudung purple tu yea..hihi..

Sempat lagi jalan2 pas visit IPD...


Bersama Pegawai polis IPDKT (Ibu Polis Daerah Kuala Terengganu)

Nie warga S133 kolej kerawang
kepada rumet2 yang dikasihi terima kasih diucapkan sebab kita2 sentiasa berbuka puasa bersama biarpun makan biasa2 je ..hahaha..tapi bersama kamu2 semua memang best laaa...sayam kamu... :)

p/s: kepada kawan2 yang lain pon saya sayang jugak...haha.. luv you allll....(flying kiss muaahh..)


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hello south korea: Day 2

Hatyai 2015