Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2011

Puasa 2011

salam to you all y baca blog nie..hihi....first, memg x dinafikan ...lama kelamaan nk update blog pon malas bila masa terhad even ada story best nk citer pon terpaksa postpone dulu..hehe.. Entri kali nie semuanya pasal puasa dari first day hingga ke hari ni...puasa tahun 2011 nie memg lain dari yang lain skit..sebab masa cam cepat je berlalu, kekadang tak terasa cam puasa pon cuma dahaga tu biasa laaa kan...hehehe..
Sempat lagi bersahur di mcdonald kerteh..haha..
Hari pertama puasa dah ada kerja, kami n da geng pergi visit company kat IPD Kuala Terengganu. sambutan memang happening la. :) thanks to abe2 polis yang membantu menjayakan assignment kitorang nie..hehe..^_^
crew2 group RECORD ....haha..
mcDonald lagi....dap nyeee...
Berbuka puasa bersama kelas. Memang best la korang..miss lina pon sporting.. p/s: miss sazlina yang pakai tudung purple tu yea..hihi..
Sempat lagi jalan2 pas visit IPD...

Bersama Pegawai polis IPDKT (Ibu Polis Daerah Kuala Terengganu)
Nie warga S133 kolej kerawang kepada…