boring =.="

Laa..tik tok tik tok, rupanya dah hari jumaat..hari tu rasanya baru je update blog..dah sebulan x update blog nie..hahaha...dalam cuti sem lepas ape je yang aku buat..makan2 angin ngn family, hang out wif friends and lepak2 kat umah je layan citer, makan2...rasa skejap je lah..aduyaai..skun nie dah start kuliah tuk sem 3..dah jadi senior la beb..(tp x rasa bangga pon)..haha..cuma aku harap for this sem i will do the best in study and focus focus focus.....
seriously, i felt so boring today..arhh..this morning when i woke up, i start to watch movie..but still felt so boring..movie ape lagi,korea laa..haha.. sebenarnya, kalau diikutkan keadaan..skun nie kiranya aku dah berada kat umah dah..tp malangnya tiket bas plak xder..problem lah bas nieh..dah tahu ramai org nk guna as a transport blik kg buat lah bas banyk skit..ish2..tgk skun aku still kat ostel bagai burung didlm sangkar...cehhh..haha..setiap cuti hujng minggu msti rasa nk balik ye lah rumah kiranya dekat la jgk..nk blik la kan..sebb aku selalu fikir law ai jumaat n sabtu sush nk mkn..haha..kuno betul lah..padahal malas nk turun g kedai..lagi satu, ni kan first sem...assignment pon x byk so law balik xyah nk kena pikir sal study n assignment....jadi kesimpulannya, minggu nie aku x balik lah..duk terperap je lam bilik..bosan siyhh....

ouh..nk ckp sal kos buku lah plak..hehe..
ingtkan untk sem nie buku boleh je beli dari senior2 boleh la harga murh2..tp asyik new sem new silibes jew...ish2..pokai la duwit aku..tp y dapt ptptn pon pokai jugk aku tgk..sebb nye :::: ntah la beli bende len jew..suh beli buku mula la complain tp beli bende len cepat giler..tup tup duwit pon abis..mulaa la kena berjimat akhir bulan..awal bulan boleh la dipanggil ORANG KAYA BARU hahaha...
tp demi untuk belajar..ape salahnye kan kita berhabis duwit..at least kita dpt la ilmu... ^_^
1- buku mandarin : RM30.00
2- buku record : RM60.00
3- buku agama : Rm15.00
4- buku BEL : RM30.00
5- buku OMT155 : RM60.00

total : RM205.00 (ada lagi xtermasuk nie)..hehehe..

(law ma baca tlg bg tahu pa eh..kira nk claim balik laa..hohoho)



Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2