Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2011

boring =.="

Laa..tik tok tik tok, rupanya dah hari jumaat..hari tu rasanya baru je update blog..dah sebulan x update blog nie..hahaha...dalam cuti sem lepas ape je yang aku buat..makan2 angin ngn family, hang out wif friends and lepak2 kat umah je layan citer, makan2...rasa skejap je lah..aduyaai..skun nie dah start kuliah tuk sem 3..dah jadi senior la beb..(tp x rasa bangga pon)..haha..cuma aku harap for this sem i will do the best in study and focus focus focus.....seriously, i felt so boring today..arhh..this morning when i woke up, i start to watch movie..but still felt so boring..movie ape lagi,korea laa..haha.. sebenarnya, kalau diikutkan keadaan..skun nie kiranya aku dah berada kat umah dah..tp malangnya tiket bas plak xder..problem lah bas nieh..dah tahu ramai org nk guna as a transport blik kg buat lah bas banyk skit..ish2..tgk skun aku still kat ostel bagai burung didlm sangkar...cehhh..haha..setiap cuti hujng minggu msti rasa nk balik ye lah rumah kiranya dekat la jgk..nk blik la kan..…