peace no war anymore.....


Salam kepada semua pembaca blog, (^_^)
minggu nie merupakan minggu yang sngt sibuk dngn quiz, mgu dpn plak dah study week..then,FINAL EXAM....fuuhh..dgr pun cam agak seram sejuk jgk lah..haha..

Tajuk kita hari nie..sangt menarik..
ini merupakan feedback/pandangan dari saya SAEM2....hahaha..
bila sy baca blog seseorang tu..rasa cam 'owhh panjang nya citer dia..tp xper lah kita layan je la smpai da end'..baca punya baca...'waaahh..nama f.f ??' agak misteri laa kan...biasalah nama saya pun FAIZATUL FARIZA disingktkan jadi laa 'f.f '...(agak perasan disituu..hihi)..
tp point yang saya nk citer kat sini ialaahhh........

Sebenarnya perkataan 'tersentap' bukn nya saje direka untuk mnimbulkn kontroversi tp memang sy sedikit ter'sentap' pun dengan tingkah laku kamu...tp saya x kisah sebenarnya..hakikatnya saya masih boleh terima kamu....and i will love you forever not only when you and i have a great moment ok...
Biasalah manusiakan, bukannya semua yang sempurna pasti dalam kehidupan akan melakukan kesilapan, apabila dah buat silap dan kita sedar akan kesilapan itu, haruslah kita memperbaikinya sebaik yang mungkin dalam konteks lain cuba la sedaya upaya untuk tidak mengulangi kesalahan itu lagi..hihihi..(berceramah la plak.. :P )

last skali sy dendang kan lagu yang penuh bermakna ini kepada semua saem2 sayyyyaa...(suara sy sedap tahuu..jgn maen2..juara karoke peringkat syurgaku rumahku..)..haha..

"we sign our cards and letters bff
you've got a million ways to make me laugh
you're looking out for me
you've got my back
it's so good to have you around
you know the secrets i could never tell
and when i'm quiet you break through my shell
don't feel the need to do a rebel yell
cuz you keep my feet on the ground

you're a true friend
you're here till the end
you pull me aside when something ain't right
talk with me now and into the night
til its alright again
you're a true friend

you don't get angry when i change the plan
somehow you're never out of second chances
wont't say i told you when i'm wrong again
i'm so lucky that i found

true friends will go to the ends of the earth
til they find the things you need
friends hang on through the ups and downs
cuz they've got someone to believe in..
Lalalala..lalala.."


Sesiapa yang ada masalah dengan kekawan tu molep2 la pergi mintak maaf ker, buat rundingan maut ker, atau apa sahaja lah yang boleh korang rasa tenang sempena exam yang bakal tiba. Kalau dah rasa sehabis tenang plak, fikir balik samada korang ada buat sesiapa kecik or besar hati x ngan korang.. law ada..erm...sebelum pihak ter'aniaya' tu mengangkat tangan (berdoa laa) habis la korang....hahaha...seperti yang kita tahu dan sedia maklum, doa orang yang teraniaya nie slalunya mudah untuk dimakbulkan...hihihi...

ok2...kali nie saya nk tunjukkan picture kawan-kawan dan saya ^___^"

ok..ini adalah J.L.T

Ini pula adalah Atiela, Syuhada dan Fariza...>_<"

Atiela, Atirah dan Anis.. (triple-A)

wif Tuan Amira Tuan Yahya..(mira senget..)

bergmbar kenangan bersama mereka....

wif nadia syahirah....

kawan saya dari sekolah rendah lagiii....sayang korang (muahh..muahh)..

rakan sekolah menengah..SMTKUALA KRAI

kumbang hanya sekuntum...ish2..

sebelum spm..sempt lagi kitorang posing dkt taman lukisan....heee...~_="
terhangat atau terhangit di pasaran...????..

mereka dan mereka...

trademark dia "ciss cisss"

wif azyan azmi..

my classmate...luv you guys..

syuhada and anis.

my ex-rumet....cheer...!!
'mereka' byk ragam..hehe..

Gambar di bawah nie saya tersilap klik 'small' size semasa upload gmbr...pape pon..mereka ttp kwn sayyaa... ^_^


Lyn, Adda, Tyla n Fariza.. *__*

Ni rakan seUniversity masa sem 1 2010..

Memg best kluar jejalan dgn mereka...nti kita plan next destination okieee...(^_^)





Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hello south korea: Day 2

Hatyai 2015