Skip to main content

Enjoy sebelum Final...^__^



helo..helo..heloo.....
da lama x update blog niee...dah berhabuk pon..ish3...
meh sini sy nk bersih habuk tu dngn cerita yang sngt seronok saya rasa....heee..^__*


ok2..kali nie saya x nak bercerita panjang lebar..rasanya kalau saya tunjukn gmbr rasanya dah boleh tahu situasi yang berlaku right..hehehe..
Sebelum final jom kita berseronok..peluang hanya sekali..tu pon mama yang ajak keluar jejalan kat dungun tmpat my twins...haha..sgt Seronok... :D

Jom la rasa sekali keseronokan yang pernah saya rasa bersama my mom and my twins.. :)

sempat lagi pose walaupun tgh jogging...hahaha..

this is my twins....faizatul fauziah...

owwhh..kitorang tgh tunggu ombak yang besar untuk melompat...

thanks to my mama bcoz being my photographer....luv you..muahh..muahh..
saya nk terbang mencapai angan2 di udara....hihihi...

catwalk's time....konon2 mcm model..tp hampeh...hahaha..

oww....rasanya masa nie ngh buat tai-chi ataupun yoga...ntah la yang mana satu..rasanya 2-2 x menjadi kot..hahaha..

sebelum balik, sempat lagi..."ma..ma...ambik gambr..."
biar lah org tgk..kami x kisah....hahaha..

Tmpt nie sgt cantik..tp nama tmpt dah x ingt..yang pasti area Rantau Abang.....

Rock climbing....

"owhh..sgt tinggi....."

posing jangan x posing cik faizatul fariza....

Antara kasut2 yang pernah kami cuba..hehehe...

nie pon sama......

sangat busy memilih kasut mana yang bakal menjadi sasaran kaki kami...


sangat sedap....jom makan2...

pizza mari.....

kami makan sangat "senonoh".....hehehe..

sangat rajin laa jogging pagi2 kul 8 a.m nie....

mama...i love you.........!!!


kami tgh jogging.......
"kurus untk seminit dua.."..hahaha

saya sgt kusyuk tgk burung2 tu menyanyikan lagu slamt pagi untuk saya...
thanks birds....^_^

ok....ini sahaja untuk mgu ini....

P/S: ouhhh..mgu nie mgu study week..dan mgu ni jugk mgu final exam...kepada kekwan semua..gud luck ek..do your best...chayook2...(jom kita sesama berdoa semoga kita semua berjaya...AMIN)....






Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Assalamualaikum..

Hello hey guys! macam mana hari-hari anda semua?, harap-harap seronok dan bahagia k :)

Of course la saya seronok, sebab hari minggu yang lalu mama bawak pergi jalan-jalan ke Hatyai Thailand.. muahehe.. Seronok sebab dapat bercuti sebelum masuk belajar ni. Percutian tanpa dirancang dengan mama punya besan (parents kakak ipar) ke Hatyai.  Mulanya ingat just nak pergi ke Golok aje, sempadan kelantan  - thailand untuk shopping tapi jauh pulak perjalanan.  Pergi Hatyai 2 hari 1 malam, jumaat pagi bertolak ke golok, singgah rumah saudara mama&abah (besan mama)  makan tengahari kat sana lepas solat jumaat kaum adam ni baru berlepas ke Hatyai. Kira-kira 3 jam jugak nak sampai, sepanjang perjalanan wajib ada sekatan tentera thailand.. takot jugak kan, tapi Alhamdulillah semuanya selamat :) itu pun ada saudara mama&abah yang menetap di Weng, Thailand.. senang sikit nk cakap2.. kalau kitorang macam itik dengan kucing lah.. tak paham satu pun.. kecuali Sawadekap, Kap pun…

Hello south korea: Day 2

Assalamualaikum w.b.t
Hari pertama, kami sempat pergi 2 tempat sahaja. Gongchan Rail Bike & Nami Island. sepatutnya boleh la pergi tempat lain lagi dah disebabkan aku yang asyik nak ambik gambar kat nami island makanya masa dihabiskan kat situ je dah lama haha. Seriously kat situ cantik sangat. Taknak balikkkkkkk...

RAIL PARK Take subway to Gimyujeong Station for Gangchon Rail Bike.
Ready for our 1st day in korea.
 Tadi ada sorang pakcik ni, asyik tengok2 je kitorang then datang tempat kitorang tanya nak kemana.  nak dijadikan cerita oppa baju hitam ni lalu sebelah kitorang,  ape lagi, pakcik tu terus suruh oppa ni guide kitorang sampai ke destinasi. Haha.
kamsahamnida oppa, saranghae :*

Rail Park. kat sini Running man pernah shoot. ada sesiapa ingat? 
Orang korea memang suka membaca, dalam korail pon sempat membaca sambil berdiri. 
Ini lah rail bike nya. tapi kitorang x naik pon. untuk dua seater bike (25,000 won), untuk 4 seater bike (35,000 won)
 done here, next to Nami island.

Hatyai 2015

Assalamualaikum and still Happy Ramadhan Al-Mubarak guys!

Ke-esokan hari lepas aku balik dari Shah Alam, masih penat dan penat.. Family trip to Hatyai Thailand.  Well, who can resists to have vacation even tough during the Ramadhan days. hihi.  Kami pergi ber'empat : Parents (Pa&Ma), Siti and me.  Kali ni ke Hatyai kami pergi dengan kereta, kalau dulu sewa van, dah tahu jalan kan pergi sendiri lagi senang tak ada peraturan masa and nak pergi mana2 pon senang sendiri. Alhamdulillah segalanya dipermudahkan oleh Allah. Masuk melalui boarder Malaysia - Thailand di Rantau Panjang terus ke Hatyai.. alah senang saja sebab ada signboard dwi-bahasa (Thai- Bi).  On the day balik pula, kami gerak dari Hatyai- Yala - Patani - Sungai Golok- Kelantan.  dari situ aku tengok perubahan dari aspek kehidupan kemasyarakatan mereka.

Di Hatyai, dari sudut pandangan aku, orang muslim ramai dan kebanyakan mereka berniaga.  walaupun berniaga secara kecil-kecilan tapi perniagaan mereka tetap success. …