Enjoy sebelum Final...^__^



helo..helo..heloo.....
da lama x update blog niee...dah berhabuk pon..ish3...
meh sini sy nk bersih habuk tu dngn cerita yang sngt seronok saya rasa....heee..^__*


ok2..kali nie saya x nak bercerita panjang lebar..rasanya kalau saya tunjukn gmbr rasanya dah boleh tahu situasi yang berlaku right..hehehe..
Sebelum final jom kita berseronok..peluang hanya sekali..tu pon mama yang ajak keluar jejalan kat dungun tmpat my twins...haha..sgt Seronok... :D

Jom la rasa sekali keseronokan yang pernah saya rasa bersama my mom and my twins.. :)

sempat lagi pose walaupun tgh jogging...hahaha..

this is my twins....faizatul fauziah...

owwhh..kitorang tgh tunggu ombak yang besar untuk melompat...

thanks to my mama bcoz being my photographer....luv you..muahh..muahh..
saya nk terbang mencapai angan2 di udara....hihihi...

catwalk's time....konon2 mcm model..tp hampeh...hahaha..

oww....rasanya masa nie ngh buat tai-chi ataupun yoga...ntah la yang mana satu..rasanya 2-2 x menjadi kot..hahaha..

sebelum balik, sempat lagi..."ma..ma...ambik gambr..."
biar lah org tgk..kami x kisah....hahaha..

Tmpt nie sgt cantik..tp nama tmpt dah x ingt..yang pasti area Rantau Abang.....

Rock climbing....

"owhh..sgt tinggi....."

posing jangan x posing cik faizatul fariza....

Antara kasut2 yang pernah kami cuba..hehehe...

nie pon sama......

sangat busy memilih kasut mana yang bakal menjadi sasaran kaki kami...


sangat sedap....jom makan2...

pizza mari.....

kami makan sangat "senonoh".....hehehe..

sangat rajin laa jogging pagi2 kul 8 a.m nie....

mama...i love you.........!!!


kami tgh jogging.......
"kurus untk seminit dua.."..hahaha

saya sgt kusyuk tgk burung2 tu menyanyikan lagu slamt pagi untuk saya...
thanks birds....^_^

ok....ini sahaja untuk mgu ini....

P/S: ouhhh..mgu nie mgu study week..dan mgu ni jugk mgu final exam...kepada kekwan semua..gud luck ek..do your best...chayook2...(jom kita sesama berdoa semoga kita semua berjaya...AMIN)....






Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hello south korea: Day 2

Hatyai 2015