Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2011

Enjoy sebelum Final...^__^

helo..helo..heloo.....da lama x update blog niee...dah berhabuk pon..ish3... meh sini sy nk bersih habuk tu dngn cerita yang sngt seronok saya rasa....heee..^__*

ok2..kali nie saya x nak bercerita panjang lebar..rasanya kalau saya tunjukn gmbr rasanya dah boleh tahu situasi yang berlaku right..hehehe.. Sebelum final jom kita berseronok..peluang hanya sekali..tu pon mama yang ajak keluar jejalan kat dungun tmpat my twins...haha..sgt Seronok... :D
Jom la rasa sekali keseronokan yang pernah saya rasa bersama my mom and my twins.. :)
sempat lagi pose walaupun tgh jogging...hahaha..
this is my twins....faizatul fauziah...
owwhh..kitorang tgh tunggu ombak yang besar untuk melompat...
thanks to my mama bcoz being my photographer....luv you..muahh..muahh.. saya nk terbang mencapai angan2 di udara....hihihi...
catwalk's time....konon2 mcm model..tp hampeh...hahaha..
oww....rasanya masa nie ngh buat tai-chi ataupun yoga...ntah la yang mana satu..rasanya 2-2 x menjadi kot..hahaha..
sebelum balik, se…

peace no war anymore.....

Salam kepada semua pembaca blog, (^_^) minggu nie merupakan minggu yang sngt sibuk dngn quiz, mgu dpn plak dah study week..then,FINAL EXAM....fuuhh..dgr pun cam agak seram sejuk jgk lah..haha..
Tajuk kita hari nie..sangt menarik.. ini merupakan feedback/pandangan dari saya SAEM2....hahaha.. bila sy baca blog seseorang tu..rasa cam 'owhh panjang nya citer dia..tp xper lah kita layan je la smpai da end'..baca punya baca...'waaahh..nama f.f ??' agak misteri laa kan...biasalah nama saya pun FAIZATUL FARIZA disingktkan jadi laa 'f.f '...(agak perasan disituu..hihi).. tp point yang saya nk citer kat sini ialaahhh........
Sebenarnya perkataan 'tersentap' bukn nya saje direka untuk mnimbulkn kontroversi tp memang sy sedikit ter'sentap' pun dengan tingkah laku kamu...tp saya x kisah sebenarnya..hakikatnya saya masih boleh terima kamu....and i will love you forever not only when you and i have a great moment ok... Biasalah manusiakan, bukannya semua yang sempurn…

Hanya J.L.T

Hai Blogspot Reader Semua.. hari nie sy akan berbicara mengenai J.L.T :D sebenarnya J.L.T nie sempena singkatan nama sy plus ngn kwn2.. (JA, LYN, TYAA) kitorang hangout sama2 pada 6/4/2011 hari khamis. Akibat bosan + dgn nk cari barang keperluan, kitorang keluar ke bandar dengan sewa kereta VIVA, bukan calang2 kereta taw..haha... Semasa keluar jalan2..rasa semacam seronok GILeR, ntah la kenapa..segala masalah dan tekanan (cehh..tertekan kerrr) hilang digantikan dengan keseronokan. haha.. TERIMA KASIH KAWAN2.. Banyk jgk la tempt kitorang pergi..tapi tmpt yang paling2 lama kitorang singgah kat kedai atas Stesen Bas...kat situ memg byk giler laa, baju2, tudung2 dan mcm2 lagi..KAMI2 nie memg x ketinggalan la untuk melabur kat situ..haha..boleh tahan la duwit y kluar tu..rezeki makcik2, pakcik2, abang2 dgn kakak2 la yeaa... semasa kitorang keluar jalan2 bersama2 nie, sempat jgk lah kitorang snap pic.. jom kita 'sentap' gmbar2 kami.......peaceee...^_^
CHARLES ANGEL..???
at CHINA TOWN
WIF FA…